Huisstijl

Een tijdloos, maatgemaakt interieur met eikenhouten kozijn frames, hard glazen deuren, dimbare ledverlichting en een anhydriet gegoten vloer op PIR isolatie die efficiënt warmte en koude afgeeft. Ons interieurpakket is ontwikkeld en samengesteld op basis van de criteria gebruikskwaliteit, tijdloosheid en hernieuwbare afwerking. In de praktijk is gebleken dat iedere interieurstijl hier goed tot zijn recht komt.

VLOER:
De anhydriet gegoten vloer is heel dicht en technisch gezien een liggende radiator. Deze vloer is in staat om zeer efficiënt warmte en koude af te geven. De afwerking geschiedt door middel van oppervlakte schuring en blanke lak danwel een egale betonverf op kleur. Ten alle tijde zal de vloer plaatselijk reparabel zijn.

VERLICHTING:
Design ledverlichting rails met laag energieverbruik. De verlichting is zeer sfeervol en dimbaar.

KOZIJNEN:
Het eikenhout is tijdloos geraffineerd gedetailleerd. Wij hebben rekening gehouden met een eventuele afwerkvloer door de glazen deuren in hoogte verstelbaar te maken. De glaspanelen zijn gelaagd, de deur is afsluitbaar met cilinderslot en hangt in fraaie rvs scharnieren. De wanden zijn allemaal maatgemaakt in combinatie met geluid geïsoleerde dichte scheidingswanden.